Metal dx- mineraalinpoistokäsittely nyt varikolla!

😍✨Metal dx✨😍
Takkuaako hius, onko vihertävän kellertävä, tunkkainen ja tuoksuu raudalle kostuessaan?
Lopen alueella on valtava määrä mineraaleja jotka tuovat haasteita ja murhetta asiakkaille sekä kampaajille …not anymore🥳😍..
Metal dx on ammattilaisten kampaamossa tekemä hoitokäsittely joka neutralisoi ei toivottuja mineraaleja hiuksissa ja varmistaa värikäsittelyiden optimaalisen laadun, värilopputulos on luotettava sekä tasaisempi ja hiukset ovat optimaaliset ottamaan värin vastaan.
Patentoitu teknologia sisältää Glicoaminea, joka neutraloi hiuskuidun sisällä olevia metallihiukkasia. Tuotteella on 9 patenttia🤩
Miten hoito tehdään?
Ennen värjäystä suihkutamme esikäsittelyaineen kauttaaltaan kuivaan hiukseen, annamme hetken vaikuttaa ja jatkamme normaalisti värikäsittelyä, vaikutusajan jälkeen pesemme Metal dx shamppoolla värin/vaalennuksen pois ja viimeistelemme hoidon maskilla👌
Käsittelyn hinta värjäyksen yhteydessä hiuksen pituudesta ja paksuudesta riippuen 10-20e
Kampaamossa tehtyä hoitoa kannattaa jatkaa kotona. Kotihoitotuotteet tulevat käyttöön päivittäisten tuotteiden rinnalle, Metal dx shampoo sekä normaali/hentoisten hiusten hoitoaine tai paksujen karheiden hiusten maski joka jatkaa hiusten puhdistamista sekä suojaa hiusta metallikertymiltä.
✨Kotituotteiden hinta on 33,50e/kpl✨
Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.
Näytä kävijätiedot
Mainosta julkaisua
9
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *