ūüĆě Ammattiin palaava Laura, tulee p√§ivitt√§m√§√§n taitojaan ty√∂harjoitteluun kes√§ ja elokuuksi, Lauran ty√∂t -25%, Laura ty√∂skentelee Nonstop-puolen aukiolojen puitteissaūüĆě

Tässäpä esittelyä;
Olen Laura, päivitän tällä hetkellä vanhoja parturi-kampaaja opintojani Hyriassa. Aloitin Hyriassa tammikuussa ja opinnot on tarkoitus saada purkkiin tämän vuoden puolella. Sen jälkeen tarkoituksenani on jatkaa vuokratuolilla ammatin parissa. Kesä- ja elokuussa minut löytää oppilastöinä Varikolta. Vapaa-aikani kuluu tiiviisti perheeni sekä lasteni harrastusten parissa. Olen työskennellyt lähes 20 vuotta monipuolisesti hoitoalalla ja vuonna 2016 valmistuin kosmetologiksi jonka jälkeen työskentelin Emotionissa kosmetiikkamyyjänä. Pidän suunnittelusta, sisustuksesta ja kauniista asioista sekä rakastan matkustamista.
Palo vanhoihin kampaaja opintoihin ei kuitenkaan ottanut sammuakseen ja sain mahdollisuuden päivittää opinnot ja taidot tähän päivään. Olen vuosien varrella kuitenkin pitänyt yllä taitojani ja seurannut aktiivisesti hiusalan trendejä.
Olen iloinen sekä puhelias ja asiakkaakseni on helppo tulla. Kuuntelen asiakasta ja hänen toiveitaan mutta en myöskään epäröi ehdottaa ja kokeilla uutta. Työni teen huolella, pyrkien parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.
Nähdään Varikolla!
Kuvassa voi olla 1 henkilö ja silmälasit
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *